J-SP Partiokoulutuksen kouluttaja

Haemme jatkuvalla haulla partiokouluttajia piirimme erilaisiin koulutuksiin. Kun sinua tämä pesti-ilmoitus jo kiinnostaa, niin täytä pestihakemus saman tein, niin olemme sinuun yhteydessä, niin funtsitaan yhdessä näitä koulutuksen mielenkiintojasi ja etsitään sopiva koulutus, jossa voisit kouluttaa. Jos tällä kertaa ei sopivaa koulettavaa löydy, niin lisäämme sinut halusi mukaan myös piirimme partiokouluttaja pestiin, jonka avulla voimme tarjota sinulle myös myöhemmin näitä partiokouluttaja pestejä. Partiokouluttaja pesti ei edellytä sinulta sitoutumista mihinkään, jos sitä itse et halua.

Luomme myös piirin partiokouluttajille oman Teams kanavan (ryhmän), jossa voi kaikki partiokouluttaja pestin omaavat henkilöt vaihtaa ajatuksia vapaasti. Kanava toimii samalla tiedotuskanava teidän suuntaanne.

Piiri järjestää vuonna 2023:

  • Akela-Sampo-koulutuksen 3.-5.2.2023 Teams:ssä
  • Johtokolmikkokoulutuksen 3.-5.2.2023. Teamis:ssä
  • Partiojohtaja peruskoulutuksen 7.-10.4.2023 Saunaniemen leirikeskuksessa Suonenjoella. Koulutuksenjohtajana toimii koulutusohjaaja Lasse Pikkarainen
  • Akela-Sampo-koulutus järjestetään 22.-24.9. Kuopion seudulla.
  • Partiojohtaja peruskoulutus järjesteään syksyllä 2 eri viikonloppuna eli 22.-24.9 ja 10.-12.11.

Piiri voi tarpeen mukaan järjestää myös muita partiokouluksia.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Partiokouluttajan ei tarvitse omata pitkää koulutus taustaa, mutta sellainen luetaan hyödyksi. Innokas, reipas ja ennen kaikkea kehittävän otteen omaavat henkilöt ovat etsinnässä. Olethan etsimämme henkilö?

Into kouluttaa, kehittää itseään koulutuksien saralla esimerkiksi käymällä partiokouluttajakoulutus tai koulutusohjaajakoulutus on erittäin suotavaa.

Lisätiedot

Lisätietoja koulutus asioista voi kysellä piirin koulutusjaoston jäseniltä ja piiritoimistolta. Koulutusjaoston osalta lisätietoja kouluttaja pesteisttä antaa vastaava koulutusohjaaja Lasse Pikkarainen, lasse.pikkarainen@partio.fi (puh. 040-8249783).

Täytä hakemus