J-SP Ohjelmavalmentaja

Ohjelmavalmentaja valmentaa ja tukee lippukuntien ohjelmajohtajia pestissään, lippukunnan kasvatustoiminnan johtamisessa ja kehittämisessä sekä ongelmatilanteiden ratkaisemisessa. Valmentaja välittää tietoa piirin ja lippukuntien välillä. Tehtäväänsä ohjelmavalmentaja hoitaa kontaktoimalla ja tapaamalla alueensa ohjelmajohtajia henkilökohtaisesti.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet jo kokenut partiojohtaja ja toiminut lippukunnassa johtajatasoisessa tehtävässä. Partiojohtajan peruskurssi ja turvallisesti yhdessä koulutus on suoritettu. Suoritettu ohjelmajohtajakoulutus on eduksi. Pestissä toimivalta edellytetään mahdollisuutta käyttää O365 ympäristöä ja osallistua etäkokouksiin.

Tehtävä on merkittävä piiritason pesti, jossa avautuu näköalapaikka oman alueen ja koko Järvi-Suomen partiopiirin partiotoimintaan. Saat valmentajakoulutuksen ja pestin aikana sinulla on mahdollisuus kehittymistäsi tukevaan koulutukseen.

Pestin vaatima ajankäyttö:
- Parveilut eli aluetapaamiset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. - Muu yhteydenpito lippukuntiin tarpeen mukaan.
- Lippukuntavierailut mahdollisuuksien ja tilanteen mukaan.
- Lippukuntatuen etäkokoukset (noin 1 tunti) kerran kuussa, poislukien kesä-heinäkuu.
- Osallistuminen piirin luottissemmoihin alkuvuodesta ja syksyllä, jotka järjestetään jossain piirin alueella tai etänä.
-Muut mahdolliset erikseen sovittavat kokoukset, tapahtumat ja koulutukset.

Lisätiedot

Valmentaja on piirin lippukuntatuen jäsen, jossa hänen tukenaan ovat muut valmentajat, lippukuntatuen ryhmän puheenjohtaja, lippukuntatuesta vastaava piirihallituksen jäsen, moninaisuusryhmän jäsenet sekä piiritoimistolta työntekijätuki. Pestin aloitus- ja päättymispäivä sovitaan erikseen.

Pestin kesto on kaksi vuotta.

Lisää tietoa:
- alueryhmän puheenjohtaja Elina Kinnunen, elina.kinnunen@partio.fi
- lippukuntatuesta vastaava hallituksen jäsen Mervi Varis, mervi.varis@partio.fi

Täytä hakemus