J-SP Liplatuksen päätoimittaja

Liplatus ilmestyy printtiversiona neljästi vuodessa ja verkkomediaan pyritään tuottamaan sisältöä viikoittain. Päätoimittajan tehtävänä on johtaa sisältöä tuottavaa toimituskuntaa. Päätoimittaja siis vastaa lehden sisällöstä ja huolehtii sekä omasta että lehteen pestaamiensa toimittajien ja vierailevien kirjoittajien aikatauluista.

Lehden toimituksen koordinoinnin lisäksi päätoimittaja kirjoittaa jokaiseen lehteen (4/vuosi) pääkirjoituksen ja halutessaan myös muita tekstejä. Päätoimittaja toimii läheisessä yhteistyössä Liplatuksen toimitussihteerinä toimivan piirin viestintä- ja markkinointikoordinaattorin kanssa.

Päätoimittaja osallistuu myös piiriviestinnän yleiseen toimintaan osana Viestintäryhmää.

Päätoimittajan pestissä voidaan hyödyntää parijohtajuutta. Liplatuksen päätoimittajan pestin voi jakaa kahdelle henkilölle siten, että toinen koordinoi printtilehteä ja toinen verkkomediaa. Pestiin voi hakea parina.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Liplatuksen päätoimittajalta toivotaan aikaisemaa kokemusta toimittajan työstä ja eduksi katsotaan aiempi johtamiskokemus. Tärkeintä pestissä on kuitenkin visio siitä, millainen journalistinen sisältö kiinnostaa Liplatuksen kohderyhmää ja kuinka piirin viestintää tulisi kehittää. Lähetäthän meille hakiessasi lyhyen tekstinäytteen. Tekstinäytteen ei tarvitse olla julkaistu teksti. Täytä hakemus