J-SP Kuvaaja

Oletko mieluummin kameran takana kuin edessä? Pursuilevatko muistikorttisi ja kovalevysi erilaisista otoksista? Vai oletko juuri kuvausharrastuksen alussa? Kaikki vastaukset käyvät!

J-SP:n viestintä etsii joukkoonsa innokkaita kuvaajia. Tässä pestissä pääset ikuistamaan partiohetkiä kokouksista kisoihin ja leirinuotioihin. Kuvaajana mahdollistat sen, että piirimme parhaisiin hetkiin voidaan palata vielä vuosienkin jälkeen.

Pesti mukautuu täysin omien ajankäyttömahdollisuuksiesi puitteisiin. Piirin pestissä kuvaajat kuvaavat yleisiä kuvapankkikuvia muun partioharrastuksensa lomassa, käyvät kuvauskeikoilla tapahtumissa (kulut korvataan totta kai) ja ottavat kuvia esimerkiksi piirilehden toimittajien tarpeisiin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen tapahtumavalokuvaamisesta ja/tai videoproduktioista sekä editoinnista, mutta se ei ole välttämätönä. Pestissä tarvitset oman kuvauskaluston (kamera, muistikortit ja tietokone kuvien jakamista varten). Lähetäthän meille hakiessasi pienen portfolion otoksistasi. Täytä hakemus