J-SP Koulutusjaoston jäsen

Vapaaehtoistuen ryhmään kuuluva koulutusjaosto hakee tiimiinsä innokkaita partiokouluttajia! Haluatko päästä jakamaan omaa tieto- taitoasi muille? Onko kouluttaminen osa DNA:tasi? Mikäli näin on, olet etsimämme henkilö.

Koulutusjaoston jäsenenä osallistut oman jaostosi kokouksiin ja omalta osaltasi vastaat siitä, että koulutusjärjestelmän mukaiset koulutukset järjestetään laadukkaasti piirin alueella, suunnitellulla tavalla. Jaoston jäsenenä osallistut oman jaostosi kokouksiin, sekä koko vapaaehtoistuen ryhmän yhteisiin palavereihin ja tapaamisiin. Pääset osallistumaan kouluttajien rekrytointiin, mutta ennen kaikkea pääset itse kouluttamaan. Koulutusjaoston vastuulla on kaikki koulutusjärjestelmän mukaisten koulutuksien järjestäminen, sekä yhteistyö kahden muun pohjoisen piirin kanssa (pohjanmaa ja Lappi).

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Jäsenen ei tarvitse omata pitkää koulutus taustaa, mutta sellainen luetaan hyödyksi. Into kehittää itseään koulutuksien saralla esimerkiksi käymällä partiokouluttajakoulutus tai koulutusohjaajakoulutus on erittäin suotavaa. Innokas, reipas ja ennen kaikkea kehittävän otteen omaavat henkilöt ovat etsinnässä. Olethan etsimämme henkilö? Täytä hakemus