Volyymi – isosti uutta ja erilaista!

Tarpojien oma tapahtuma Volyymi järjestetään Kuopiossa Haapaniemen koululla 8.-10.11. ja tapahtumaan odotetaan 150 osallistujaa eri puolilta piiriä. Tarpojien ohjelma koostuu pääasiassa työpajoista, joiden kantavana teemana on vastuullisuus. Lauantaina koetaan yhdessä myös huikea iltaohjelma. Huomaathan, että tarpojat osallistuvat työpajoihin viidessä ryhmässä, joihin saavat toivoa max. kolmea kaveria samaan ryhmään. Kaikkia toiveita ei pystytä huomioimaan, mutta kaikille järjestetään ryhmään ainakin yksi kaveri. Näille toiveille on ilmoittautumislomakkeella oma kohta.

Luotseille puolestaan on tarjolla uusiin partio-ohjelma- ja toiminnansuunnittelusovelluksiin tutustumista ja vertaistukea, rentoutumista unohtamatta! Lisätietoa ohjelmasta löydät liitteenä olevasta luotsi-infosta, sekä piirin nettisivuilta. Kannattaa myös käydä ”kiinnostumassa” Volyymin facebook-tapahtumasta!

Välitättehän tietoa lippukunnassanne ja pidätte huolta, että kaikki tarpojat ovat tietoisia tapahtumasta. Tapahtuman mainosvideo löytyy liitteenä ja sitä kannattaakin hyödyntää infoamisessa. Katsokaa vaikka porukalla koloillan alussa!

Tapahtumaan liittyen on järjestetty kilpailu, jonka palkintona on selviytymispaketti lauantai-illan discoon! Kilpailuun osallistutaan lähettämällä Järvi-Suomen Partiolaisten instagram-tilille (@jarvisuomenpartiolaiset) directviestillä video vartion valmistautumisesta Volyymiin. Voittajat arvotaan ja paljastetaan tapahtumassa.

Mitä:
Tapahtuman hinta on osallistujilta 39€ ja luotseilta 20€.
Ilmoittautuminen on käynnissä 20.10. asti osoitteessa kuksaan.fi/28932.

Tapahtumanjohtaja
Jutta Remes
jutta.remes@partio.fi

Luotsimainos (pdf)