Uusi Liplatus ilmestyy

Tällä viikolla postiluukustasi ilmestyy uudistunut Liplatus. Sillä tavalla uudistunut, että se postitetaan nyt ensimmäistä kertaa Partio-lehden välissä. Syksyllä tehdyllä postituspäätöksellä tavoitetaan isot säästöt postimaksuissa. Näin piirin viestinnällä on suuremmat mahdollisuudet kehittää toimintaansa nykypäivän vaatimusten mukaiseksi. Esimerkiksi kuvia tarvitaan nykypäivän some- ja nettisivuvaatimusten myötä hurjan paljon enemmän kuin vielä muutama vuosi sitten. Onneksi meillä partiolaisilla on mitä kuvata!

Viestintä onkin jo aloittanut uusia toimintoja mm. pestaamalla valokuvaus-vastaavan, Atte Kestin, joka ensitöikseen urakoi piirille laadukkaamman kuva-arkiston Kuvat.fi -palveluun. Myös kalustoa on hankittu piiriviestijöiden käyttöön.

Liplatus on saanut muutoksessa myös uuden paperimateriaalin. Lehti on käteen miellyttävän tuntuinen ja tuo samettisuudellaan ekologisemman tunnun.

Liplatus painetaan muutoksen myötä Partio-lehden kanssa samassa painossa, Forssa-Printissä. Sama painotalo tuo resurssiviisautta, kun fyysisiä lehtiä ei tarvitse lähettää erikseen yhteispostitukseen.

Lue uusi Liplatus jo nyt ennakkoon sähköisesti viestinnän sivulta!