Seurakuntakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi – mistä löytäisin itselleni sopivimman ehdokkaan?

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi maanantaina 17.9. ja kaikki ehdokkaat ovat nyt tiedossa. Piirimme laaja alue ulottuu kolmen hiippakunnan ja yli 80 seurakunnan alueelle. Potentiaalisia partioehdokkaita on siis valtava määrä.

Mistä löytäisin itselleni sopivimman ehdokkaan?
Pian avataan seurakuntavaalikoneet, joiden avulla voit tutustua ehdokkaisiin tarkemmin. Ennen sitä voit tutustua partioehdokkaat.fi sivustoon. Partioehdokkaaksi voi ilmoittautua, jos on ehdolla seurakuntavaaleissa ja on maksanut partion jäsenmaksun 2018 tai on liittynyt Partion Ystäväksi. Partioehdokkaiden toivotaan tukevan Suomen Partiolaisten vaalitavoitteita. Niihin voit tutustua tarkemmin sivustolla.

Nyt on aika vaalikampanjoille. Jos olet ehdokas, pidä ääntä itsestäsi ja osallistu keskusteluun. Jos et ole ehdokas, haasta seurakuntasi ehdokkaita keskustelemaan partiosta ja sen toiminnasta juuri teidän seurakunnassanne.

Vaalien ennakkoäänestys on marraskuun alussa 6.-10.11. ja itse vaalit järjestetään 18.11. Laita nämä päivämäärät jo nyt kalenteriin, ettet unohda, sillä #partiolainenvaikuttaa.