Ryske´19 – Projektikoordinaattorin hakua on jatkettu

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Järvi-Suomen Partiolaiset ry:n Ryske’19 piirileirille

Projektikoordinaattoria

Ryske’19-partioleiri järjestetään kesällä 2019 Nurmeksessa, ja sille odotetaan n. 2000 osallistujaa. Projektikoordinaattorina keskeisiin työtehtäviisi kuuluu työskentely leirin vapaaehtoisista koostuvan johtoryhmän kanssa, leirin asiakaspalvelu ja ilmoittautumisessa tukeminen sekä osallistujarekisterin hoitaminen. Lisäksi olet mukana sidosryhmätyössä, yhteistyösopimusten laatimisessa sekä leirin talouden ja hankintojen seurannassa. Leirin jälkeen vastaat projektin paketoinnista ja raportoinnista.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta projektityöskentelystä ja projektien talouden hallinnasta sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Partiokokemus on tässä tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätön. Luot ympärillesi leppoisaa tunnelmaa ja pidät porukan hyvällä mielellä. Osaat kuitenkin toimia tarvittaessa napakasti, tehdä päätöksiä itsenäisesti ja priorisoida asioita. Nautit kovenevasta työtahdista ja ison vapaaehtoisporukan keskellä työskentelystä. Olet itsenäinen, tarkka ja täsmällinen, pystyt selkeään kielelliseen ilmaisuun ja osaat sujuvasti käyttää Office-ohjelmia O365-ympäristössä. Tehtävään kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme ainutkertaisen projektikokemuksen ja kivat työkaverit. Työsuhde alkaa vuoden 2019 tammikuun alusta ja kestää elokuun loppuun. Työskentely tapahtuu Kuopion toimistolta käsin. Työsuhde solmitaan Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n kanssa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen tea.hurme@partio.fi viimeistään maanantaina 26.11.2018. Kerro viestin otsikkokentässä mihin tehtävään haet. Lisätietoja saat leirinjohtaja Juha Hämäläiseltä juha.hamalainen@partio.fi tai Suomen Partiolaisten järjestöpäälliköltä Tea Hurmeelta tea.hurme@partio.fi tai puhelimitse 050 446 0055 tiistaisin ja torstaisin kello 9-10.

 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 lippukunnassa eri puolilla Suomea. Valtakunnalliseen kattojärjestöön kuuluu 10 partiopiiriä sekä ruotsinkielisten lippukuntien toimintaa tukeva Finlands Svenska Scouter r.f.  Järvi-Suomen Partiolaiset ry on yli 140 partiolippukunnan muodostama piirijärjestö, jonka toiminta-alue ulottuu Etelä-Savosta Pohjois-Savon kautta Kainuuseen ja Pohjois-Karjalasta Keski-Suomeen.