Piirin kisajaosto tiedottaa

Valitettavasti kevään 2020 OrVi-kisat joudutaan perumaan, sillä kilpailuille ei löydetty järjestäjää kisajaoston yrityksistä huolimatta. Järvi-Suomen Partiolaisten kevään piirinmestaruus jaetaan SM-kisoissa Uudellamaalla 16.5.2020.

Partiotaitokisat ovat oivallisia tilaisuuksia testata partiotaitoja, mikä selittääkin niiden suosion. Osallistujia siis riittää, mutta harmillisesti järjestäjistä on kova pula. Pyrimme kisajaostona siihen, että kisat jakautuvat tasaisesti ympäri piiriä. Tällöin osallistujat pääsevät tutustumaan laajan piirin eri osiin, mutta myös tasapainotamme järjestelyvastuuta.

Etsimmekin syksylle 2021 vapaaehtoista kisojen järjestäjää. Projektina kisat eroavat leirin järjestämisestä, joka tuokin uutta ja hauskaa haastetta lippukunnan johtajistolle. Lippukunnan pieni koko ei ole este kilpailuiden järjestämiseksi, sillä hyvällä rastisuunnittelulla voidaan minimoida rastimiestarve ja tarvittaessa apua saa lähialueen lippukunnista sekä lippukuntalaisten vanhemmista. Ottakaa siis rohkeasti haaste vastaan!

Jos kiinnostuksesi kisan järjestämiseen heräsi, otathan yhteyttä kisajaostoon (j-spkisaryhma@kuksa.partio.fi). Osaamme kertoa tarkemmin projektin luonteesta sekä jakaa parhaat vinkkimme sujuvien kisojen järjestämiseen.

Nähdään kisoissa,

Järvi-Suomen Partiolaisten kisajaosto