Piirileiri Ryske on käynnissä, piirihallituksen kuulumiset

Järvi-Suomen Partiolaisten suurin piirileiri Ryske´19 on käynnistynyt Nurmeksessa. Alaleirit ja savut ovat rakentuneet ja leiriarki sujuu helteestä huolimatta mallikkaasti.

Leirin aloittivat keskiviikkona 12 vuotiaat tarpojat ja sitä vanhemmat. Lauantaina saadaan mukaan vielä pienemmät sudenpennut ja seikkailijat johtajineen. Lauantaina vietämme myös vierailupäivää, joka tuo leiriin omaisia ja muita kiinnostuneita.

Piirihallitus kokoontui Ryskeen vilinän keskellä hetkeksi kokoukseen

Hallituksen asialistalla oli ajankohtaiset kuulumiset leiristä ja toiminnanaloilta, muutama päätettävä asia ja jo hyvässä vauhdissa oleva vuoden 2020 toiminnansuunnittelu.

Kokouksessa vahvistettiin kesäkuun alussa aloittaneen ansiomerkkiryhmän kokoonpano. Ryhmässä toimivat jatkossa Tuija Kautto (pj.), Tuomo Huhtala, Varpu Vigren, Paavo Maskulainen ja Aino Pohjanvirta.

Lippukuntakoordinaattori Taina Worster siirtyy elokuun aikana kehittämis- ja suunnittelutehtäviin Nuorten Palvelu ry:n palvelukseen. Hallitus aloittaa uuden lippukuntatuen työntekijän rekrytoinnin toimenpiteet heti lomien jälkeen elokuussa. Toivotamme Tainalle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin ja kiitämme hienosta työstä lippukuntien tukena.

Kokouksessa jatkettiin luottiksien kiittämistä palkitsemalla Yhteiskuntasuhde- ja talousministeri Miikael “Miksu” Saksman piirin pronssisella ansiomerkillä. Miksu on tehnyt ansiokasta työtä piiriviestinnässä, nykyisessä hallituspestissään sekä Suomen Partiolaisten T&K ryhmässä.

 

Ryskeen leirikuvia nähtävillä piirin kuvapankissa.