Piirihallitusvaalit lähestyvät

Syyskokous ja sen myötä syksyn piirihallitusvaalit lähestyvät. Piirin syyskokous järjestetään Nurmeksessa 31.10.2021. Piirin syyskokouksessa valitaan piirihallitukseen kasvusta, kasvatuksesta, vapaaehtoistuesta sekä yhteiskuntasuhteista ja taloudesta vastaavat hallituksen jäsenet vuosiksi 2022-2023. Kasvusta vastaavan hallituksen jäsenen pesti on uusi.

Piirihallituspestit tarjoavat tekijöilleen aitiopaikan vaikuttaa piirin asioihin. Uuden oppimiselta, hyviltä tyypeiltä ja uusilta kokemuksilta ei voi välttyä. Pestit takaavat tekijöilleen merkityksellisen tavan harrastaa partiota hallinnon ja oman toiminnanalan johtamisen parissa. Tukea hallituspestiin on saatavilla muilta hallituksen jäseniltä, omalta toiminnanalalta ja partiotoimiston työntekijöiltä – vaikka pesti onkin iso, yksin ei tarvitse tehdä!

Tarkemmat pestikuvaukset piirihallituksen pesteistä löydät piirin pestihausta.

Nykyisiltä hallituksen jäseniltä voi kysyä tarkemmin kyseisen toiminnanalan johtamisesta ja piirinjohdolta yleisesti piirihallitustyöskentelystä.

Kun haluat lähteä ehdolle, laita sähköpostia Miksulle: miikael.saksman(at)partio.fi. Vaalitentti  pidetään ehdokkaille lokakuussa, joten ehdokkaita pyydetään ilmoittautumaan syyskuun aikana.