Piirihallitus toivottaa mukavaa kesää!

Piirihallitus kokoontui vuoden 2022 kuudenteen kokoukseen perjantaina 17.6. Kokouksessa käytiin läpi jo kulunutta kevättä, mutta suunnattiin erityisesti katseita syksyyn ja jo vuoteen 2023. 

Yhtenä suurena päätösasiana oli piirilehti Liplatuksen kohtalosta päättäminen. Liplatus on vuodesta 2019 alkaen painettu ja postitettu yhdessä Partio-lehden kanssa. Suomen Partiolaisten hallitus on jo aiemmin päättänyt, että Partio-lehden paperista versiota ei julkaista vuoden 2023 alusta alkaen. Piirihallitus tuli taloudellisiin sekä muihin resursseihin liittyvien selvitysten perusteella päätökseen, että myös paperinen Liplatus-lehti lakkautetaan. Piirin verkkosivuilla säilyy edelleen Liplatus-osio. Paperista, suoraan kotiin menevää viestintää korvaamaan tulee jatkossa kahdesti vuodessa postitettava tapahtumajuliste yli 12-vuotiaille piirin partiolaisille sekä kahdesti vuodessa lähetettävä sähköinen Huoltajaposti kaikkien alle 18-vuotiaiden partiolaisten vanhemmille. 

Toinen suurempi päätösasia suuntaa jo syksyn joulukampanjaan. Piirihallitus hyväksyi työvaliokunnan päätöksen tilata SumUp-laitteen jokaiselle joulukampanjaan osallistuvalle lippukunnalle. Piiri ja SP jakavat laitehankinnasta aiheutuvat kulut ja laitteen käyttöönotto on lippukunnille vapaaehtoista. Lisää tietoa SumUp-laitteista luvassa syksyllä ennen joulukampanjan alkua! 

Piirin syksyyn kuuluu useita tapahtumia, joista osa kaipailee vielä tekijöitä tai kouluttajia. Katso avoimet pestit täältä. Tukea lippukunnille on tarjolla keväältä tutuksi tulleissa Teams-parveiluissa 22.8. ja 24.8. Kaikki syksyn tapahtumat päivittyvät piirin sivujen tapahtumakalenteriin viimeistään elokuun alkupuolella. Piirin toiminnansuunnittelua vuodelle 2023 on jo aloiteltu, mutta varsinainen ensimmäinen työstö tehdään Syyssaunassa 12.-14.8. Voit ilmoittautua Syyssaunaan täältä! 

Piirihallitus toivottaa kaikille mukavaa partiokesää! 

 P.S. Jos olet johtokolmikon jäsen ja tulossa Kajolle, muistathan johtokolmikkotreffit Kajolla ma 18.7. klo 15 Monumentilla!