Piirihallitus aloitti syyskauden, Syyssauna peruttu

Piirihallitus palasi kesälomalta ja kokoontui syyskauden ensimmäiseen kokoukseen torstaina 5.8. Teamsissa. Kokouksessa vaihdettiin toiminnanalojen kuulumisia ja hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja.  

Heikentyneen koronatilanteen ja vähäisen osallistujamäärän vuoksi Elä Syyssauna (13.-15.8.) päätettiin perua. Toiminnanalojen ministerit ohjaavat ryhmiään ja jaostojaan toiminnan ja talouden suunnittelun jatkotyöstöstä.  

Kokouksessa kuultiin katsaus Tulliportinkadun toimistotilan myyntiprosessiin liittyen sekä vaalitoimikuntaan liittyen. Vaalitoimikuntaan ei saatu pestattua hallituksen ulkopuolisia tekijöitä, joten tulevat piirihallitusvaalit hoidetaan piirinjohtajavetoisesti.  

Isompina päätösasioina kokouksessa olivat Suomen Partiolaisten henkilöstöorganisaatiouudistukseen liittyvän palvelusopimuksen hyväksyminen sekä piirin etäkokous- ja etätapahtumakulukorvauskäytänteistä päättäminen loppuvuodelle.  

Syyskokouksen valmistelut jatkuivat tässäkin kokouksessa, jossa piirihallitus päätti esittää syyskokoukselle piirihallituksen jäsenmäärän nostamista yhdellä vuodelle 2022, ja hyväksyi syyskokouskutsun.