Piirihallituksen kuulumisia: Kuopion partiotoimisto muuttaa 

Piirihallitus kokoontui maanantaina 15.11.2021 vuoden 12. kokoukseen. Kokouksen asialistalla oli pestaamiseen, partiotoimistoihin sekä joulukampanjaan liittyviä asioita.  

Hallitus on aiemmassa kokouksessa valtuuttanut piirin työntekijät selvittämään uuden toimistotilan vuokraamista Kuopiosta sekä hyväksynyt uuden toimistotilan vuokraamisen. Kuopion partiotoimisto muuttaa tammikuun aikana pois Savilahdentien toimistotiloista uusiin tiloihin osoitteeseen Kasarmikatu 10. Uudet tilat ovat näkyvämmällä ja helpommin saavutettavalla paikalla sekä soveltuvat paremmin partiotoimistokäyttöön niin työntekijöitä kuin piirin partiolaisia ajatellen. Savilahdentien toimistotilan vuokrasopimus on irtisanottu ja se päättyy 31.1.2022. 

Hallitus päätti, että jatkossa piirihallitus kokouksissaan vahvistaa ja hyväksyy piirin pesteihin valitut vapaaehtoiset. Poikkeuksena tähän ovat koulutusten, tapahtumien ja muiden projektiluontoisten pestien tekijät, jotka pestaa piirihallituksen vahvistama koulutuksen/tapahtumanjohtaja. Kokouksessa myös hyväksyttiin kolmen edellisen kokouksen pöytäkirjat sekä  kerrottiin toiminnanalojen ja partiotoimiston ajankohtaisia kuulumisia.  

Piirihallitus päätti tammikuun luottisseminaarin järjestelyistä. Seminaari järjestetään 15.-16.1.2022 ja pyritään pitämään livetapahtumana Kuopion seudulla. Lisää tietoa ja ilmoittautumisen avautuminen luvassa jo ennen joulua! 

Kokouksessa kuultiin katsaus joulukampanjaan. Piirimme alueella kalentereita on tilattu jo yli 30 000! Piirihallitus kiittää jo tässä vaiheessa innokkaita ja lennokkaita kalenterimyyjiä sekä kannustaa vielä viimeisten viikkojen myyntiponnistuksissa.  

 

16.11. klo 21.48 korjattu Savilahdentien toimistotilan vuokrasopimuksen päättymisen vuosiluku. – Rosariina Suhonen