Piirihallituksen kuulumisia: katseet tulevaisuuteen kolmannessa kokouksessa

Piirihallitus kokoontui kevään kolmanteen kokoukseensa torstaina 10.3. Kokouksessa katseet suunnattiin vahvasti tulevaan, sillä asialistalla oli niin toukokuun luottissemmaa, ensi vuoden jäsenmaksuasioita kuin seuraavaa piirileiriä. 

Hallitus kuuli katsauksen luottissemman järjestelyihin. Toukokuun luottisemma järjestetään 21.-22.5. Harjulan leirikeskuksessa Leppävirralla. Luottissemmaan ovat tervetulleita kaikki piirin pestissä toimivat tai sellaisesta kiinnostuneet. Totutusta poiketen toukokuun luottissemma ei ole vain toiminnansuunnittelun seminaari, vaan ohjelmassa on tänä vuonna pieniä tietoiskuja ja työpajoja laajasti partiokentän eri puolilta. Seuraa piirin kanavia, jotta tiedät, kun ilmoittautuminen alkaa! 

Kokouksessa hallitus päätti esittää kevätkokoukselle vuoden 2023 piirin jäsenmaksuiksi seuraavia: 

1.jäsen 36,50 €  

2.jäsen 21,50 €   

3.jäsen 0 € 

 Kaikki nämä jäsenmaksut ovat vuoden 2022 tasolla, eikä hallitus siis esitä jäsenmaksuihin korotuksia tai laskuja.  

Hallitus keskusteli kokouksessa vuoden 2024 piirileiriprojektin käynnistämisestä. Piirileirin ajankohta on jo päätetty yhteisesti SP:n pitkän aikavälin suunnitelmassa (tähtikartta). Hallitus päätti käynnistää piirileiri 2024 –projektin ja pestata ohjausryhmän sekä leirinjohtajat vuoden loppuun mennessä. 

Tuttuun tapaan hallituksen kokouksessa vaihdettiin kuulumisia. Kokouksessa myös tavattiin henkilöstöorganisaatiouudistuksen myötä järjestökoordinaattoriksemme saatu Salla Kukko, jonka vastuulla ovat koulutusjärjestelmän mukaiset koulutukset.