Partiopuisto – leiri keskellä kaupunkia

Toukokuussa 17.-18.5. Jyväskylässä leireillään keskellä kaupunkikeskustaa Kirkkopuistossa. Partiopuisto rakentuu perjantaina lippukunnista ja piirin partiolaisista ja purkautuu lauantaina iltaan mennessä. Tapahtumaan odotetaan yli 600 partiolaista.

Ilmoittautuminen leirille on käynnissä!
Ilmoittautuminen kuksaan.fi/25109 viimeistään 31.3.

Partiopuisto on osa Kirkkopäivät 2019 -tapahtumaa, joita rakennetaan yhdessä Kirkkopalvelujen, Jyväskylän seurakunnan, Jyväskylän Elävän Yhdistyksen JELMUn ja muiden toimijoiden kanssa. Partio näkyy isosti tapahtuman katukuvassa ja tarjoaa matalan kynnyksen partioon-tutustumis-kokemuksen kaikille tapahtumavieraille, kaupunkilaisille ja muille kävijöille – sekä aivan uudenlaisen leirikokemuksen partiolaisille. Lippukunnat tulevat näkyväksi ja voivat näin saada mukaan uusia toimijoita.

Partiopuisto tarjoaa ohjelmaa leirissä kaikille partioikäkausille. Leiripuitteet rakennetaan vastaamaan tyypillistä partioleiriä tiskilinjastoineen ja paikalla on muutama leirimäinen myyntipiste.

Partiopuistossa järjestetään perjantaina klo 20 Partiolaisten nuotiokirkko, jossa näkyy ja kuuluu räiskyvällä tavalla partion ja kirkon yhteinen sanoma – yhteys, lähimmäisenrakkaus ja yhteisöllisyys. YLE kuvaa tilaisuuden ja näyttää tv:ssä YLE1 jumalanpalveluspaikalla tallenteen tapahtumasta seuraavan viikon sunnuntaina.

Lue lisää Partiopuistosta 

Ohjeita lippukunnalle täällä.