Partiokaverikuva-arvonta

Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi haastamme kaikki mukaan partiokaverikuva-arvontaan. Jaa kuva Facebookissa tai Instagramissa partiokaverisi kanssa ja kerro jokin yhteinen partiomuistonne.

Partiokaverikuva-arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Kilpailun järjestää Järvi-Suomen Partiolaiset ry.

Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 04.02.2022 ja päättyy 13.2.2022 klo 23:59.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta niitä kilpailun järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen. Osallistujan on täytettävä Instagramin ja Facebookin yleiset käyttöehdot.

Arvontaan osallistutaan julkaisemalla kuva partiokaverin kanssa ja jakamalla sen Instagramiin tai Facebookiin tunnisteella #partiokaverikuva ja tägäämällä Järvi-Suomen Partiolaiset. Osallistuminen edellyttää, että osallistujan Instagram- tai Facebook-tili on julkinen. Sama henkilö voi osallistua arvontaan useammalla kuvalla, mutta yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon.

Arvontaan osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa kuvaa, ja että hänellä on kaikilta kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä suostumus kilpailuun osallistumiseen. Osallistuja vastaa kuvien sisällön sopivuudesta. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet tai nimimerkit valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin tai Facebookin käyttöehtoja.

Osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt ja arvonnan järjestäjän päätökset. Arvonnan järjestäjällä on oikeus kaikkiin arvontaan koskeviin muutoksiin.

Arvonta

Arvonnan järjestäjän valitsema henkilö suorittaa arvonnan osallistumisajan päätyttyä. Arvonta suoritetaan järjestäjästä ja arvonnan suorittajasta riippumattomalla tietoteknisellä palvelulla. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Voitosta ilmoittaminen

Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan järjestäjän toimesta. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Facebookin Messengerissä tai Instagramin direct message–toiminnolla. Palkinnon voittajan tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) päivän kuluessa voittajan valinnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta ja arvonnan järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Arvonnan järjestäjä ei myöskään ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Facebookiin.

Tietosuoja

Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajien yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Kerätyt tiedot poistetaan välittömästi arvonnan toteuttamisen jälkeen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.