Mentoroinnin iltakaakaot ke 6.5.

Mitä on mentorointi ja mitä hyötyä siitä on sinulle ja lippukunnallesi?
Mentoroinnin iltakaakaoilla hörpitään lämmintä kaakaota (vaahtokarkeilla, kermavaahdolla tai ilman) ja jutellaan mentoroinnin mahdollisuuksista.

Mentoroinnin iltakaakaot järjestetään ke 6.5.2020 klo 19-20.30 Teams-sovelluksen kautta etänä.

Osallistu iltakaakaolle tästä

Mentorointi on menetelmä, jossa tietoa ja taitoa jaetaan kokeneemmalta kokemattomammalle. Se on tietyn aiheen tiedon siirtämistä kokeneelta ja osaavalta henkilöltä, eli mentorilta sellaiselle, joka haluaa oppia, eli aktorille. Toimintaa leimaa vahva sitoutuminen ja halu omaan päämäärätietoiseen kehitykseen johtajana, mahdollisuus jakaa hiljaista tietoa eteenpäin tai löytää oman lippukunnan ulkopuolelta henkilö, joka voi edesauttaa lippukunnan vapaaehtoisia, eli meitä.

Mentoroinnilla voidaan tukea yksittäistä johtajaa pestissään tai ryhmää. Tuki voi liittyä laajempaan kokonaisuuteen tai yksittäiseen tapahtumaan, vain pestin sisältö on rajana.
SP:n tämän vuoden ohjelmapainotus on, Minäkin johdan. Tähän liittyen mentorointi voi olla tiesi johtajuuteen, josta haaveilet. Mentorointi auttaa oivaltamaan tärkeitä asioita osaamisestaan ja toimintatavoistaan. Tule mukaan porukkaan juttelemaan tai kuuntelemaan mentoroinnista. Kysele, pohdi ja ilmoittaudu mukaan mentorointiin.

Oletko sinä aktori vai mentori?
Lue mentoroinnista lisää Suomen Partiolaisten sivuilta tai blogista “Mitä hyötyä mentoroinnista on ollut minulle”.

Heli ja Anne
Piirin mentorivastaavat