Koronavirus – tiedote piirin partiolaisille

Korona-virus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Myös Suomessa viranomaiset suosittelevat nyt välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiksi. Lisäksi partion maailmanjärjestö World Organization of the Scout Movement – WOSM on antanut vahvan suosituksen asettaa terveys ja turvallisuus etusijalle kaikessa partiotoiminnassa.

Tässä tilanteessa Suomen Partiolaiset ohjeistaa, että partion viikkokokoontumiset perutaan ja retket sekä muut tapahtumat perutaan tai siirretään mahdollisuuksien mukaan. Ohjeistus on voimassa ainakin 15.4. asti ja kaikki yli 500 hengen tapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka. Myös partion Kevätpäivät on peruttu. Emme halua ottaa riskiä, että lisäämme partiotoiminnalla viruksen leviämistä.

Partiotapahtumat ja toimistot

  • Toimistojen fyysinen asiakaspalvelu on kiinni maaliskuun ajan. Muuten asiakaspalvelu jatkuu normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla.
  • 15.4. asti kaikki piirien ja Suomen Partiolaisten tapahtumat perutaan tai siirretään tai järjestetään virtuaalisesti. Järvi-Suomen Partiolaisten piirin kevätkokouksen järjestämisestä tiedotamme myöhemmin tällä viikolla.

Rajoituksista huolimatta ei ole mitään syytä minkäänlaiseen paniikkiin, vaan järkevään toimintaan. Pyrimme toimilla ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä. Suomen Partiolaiset tiedottavat tänään lippukuntia sekä koko jäsenistöä ja huoltajia asiasta.

Suomen Partiolaisten tiedote asiasta.