Järvi-Suomen Partiolaiset 15 vuotta

Vuosi 2022 on Järvi-Suomen partiolaisten 15. toimintavuosi. Juhlavuosi tulee näkymään ja kuulumaan läpi vuoden. Tavoitteenamme onkin, että jokainen partiolainen pääsee osallistumaan juhlavuoden toimintaan.

Juhlavuoden juhlapassi lähetetään lippukuntiin viimeistään tammi-helmikuussa 2022 tulostettavana tiedostona. Passin voi halutessaan askarrella myös itse. Osallistumismerkinnän saa osallistumalla mihin tahansa piirin järjestämään toimintaan, kuten kisoihin, koulutuksiin, iltakaakaoihin ja erilaisiin tapahtumiin. Piirin tapahtumat näet piirin tapahtumakalenterista. Syksylle 2022 on suunnitteilla myös Seppo.io-peli, joka lasketaan myös osallistumiseksi piirin toimintaan. 

Juhlatirehtööri

Onhan lippukuntanne muistanut pestata juhlatirehtöörin eli lippukunnan yhteyshenkilön vastaamaan siitä, että lippukunnassa jokainen tietää mahdollisuudesta osallistua juhlavuoteen. Juhlatirehtööri ilmoittaa loppuvuonna 2022 kuinka monta juhlavuoden merkkiä lippukunnassa on tehty ja vastaa merkkien jakamisesta lippukunnassa. Ilmoita lippukuntasi juhlatirehtööri Kuksaan viimeistään 15.1.2022. Pesti löytyy Kuksasta J-SP Juhlatirehtööri nimellä. Pestin voi merkitä esimerkiksi ohjelma- tai pestijohtaja tai lippukunnanjohtaja. Pesti sopii esimerkiksi ohjelmajohtajan pestin kanssa tehtäväksi. Jos tarvitset apua pestin merkitsemiseen, ole yhteydessä partiotoimistoon.