Ilmoita lippukuntasi kaudenavaustapahtuma piirille!

Uusi partiokausi on alkamassa ja lippukuntien toiminta pyörähtämässä käyntiin. Järvi-Suomen Partiolaiset suosittelee lippukuntia järjestämään kaudenavaustapahtuman ja markkinoimaan toimintansa aloitusta sosiaalisessa mediassa. Piiri tukee lippukuntia markkinoinnissa.

Kaudenavaustapahtuma on hauska koko lippukunnan kohtaamishetki sekä helppo keino markkinoida partiota. Sen järjestäminen siis varmasti palkitsee!

Tässä muistilista onnistuneeseen markkinointitapahtumaan:

  • Markkinoi tapahtumaa paikallisille. Kerro tapahtumasta esimerkiksi paikallisessa Facebook-ryhmässä ja kiinnitä juliste lähikaupan ilmoitustaululle. Tulosta valmis juliste.
  • Käytä valmiita sometekstejä, -videoita ja -kuvia.
  • Tilaa lippukunnalle ilmainen aikuisrekryn materiaalipaketti.
  • Järjestä tapahtumassa vaikkapa kansalaishavainnointia, kuten veden pH:n ja näkösyvyyden havainnointia.

Järvi-Suomen Partiolaiset tukee lippukuntia tapahtumien markkinoinnissa sosiaalisessa mediassa. Lippukunnan tarvitsee vain täyttää tapahtumailmoituslomake huolellisesti, niin piiri markkinoi tapahtumaa kohdennetusti. Markkinointi on lippukunnalle maksutonta.

Tarkemmat ohjeet tapahtuman ilmoittamiseen löytyvät piirin verkkosivuilta.

Tapahtumailmoituslomake syksyn kaudenavaustapahtumasta on täytettävä viimeistään 20.8.2023, jos lippukunta haluaa, että piiri toteuttaa maksettua markkinointia tapahtumalle.

Lue tästä, miten Joroisten Erätoverit onnistui järjestämään menestyksekkään markkinointitapahtuman alkuvuodesta 2023.

Kurkkaa myös valmiit liity-kampanjan somemateriaalit partion materiaalipankista!