Hanna ’Hansu’ Moisio ehdolla piirihallitukseen

Järvi-Suomen Partiolaisten syyskokouksessa 20.11. valitaan uusi hallitus. Hanna ’Hansu’ Moisio (Kallan Tytöt ry) on ehdolla kasvusta vastaavaksi piirihallituksen jäseneksi.

Kuka olet, mistä tulet? Esittele itsesi.

Olen Hansu, 33-vuotias partiojohtaja ja nykyinen kasvuministeri. Kotilippukuntani on Kallan Tytöt. Asun Siuntiossa, Länsi Uudellamaalla mieheni ja 5kk ikäisen poikani kanssa. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla, mutta siviilissä työskentelen back office-tehtävissä finanssialalla.

Kerro oman partio-CV:si kolme tärkeintä tapahtumaa tai pestiä.

1. Nykyinen pestini kasvuministerinä. 2. SP:n Valmentajatiimin jäsen, jonka myötä olen mm. johtanut useamman valmentajakoulutuksen sekä ollut lukemattomilla kursseilla kouluttamassa. 3. Kajon osallistujapalvelumestari, jossa pääsin kasvamaan aidosti johtajana astumalla ehkä jopa hieman sinne omalle epämukavuusalueelle.

Miksi sinut tulisi valita hakemaasi pestiin?

Olen toiminut kasvuministerinä nyt vajaan vuoden. Kasvun toiminnanala on piirimme uusin ja ensimmäinen vuosi on mennyt enemmän ja vähemmän raamien määrittelyssä. Ensi vuonna päästään kunnolla hommiin. Haluan olla kasvattamassa piirin jäsenmaksun maksaneiden määrää ja kehittää piiriä eteenpäin.

Millaisissa tilanteissa olet epämukavuusalueellasi, miten selviydyt siitä?

Kun hyppään uusiin haasteisiin, josta minulla ei ole aiempaa kokemusta. Suurin epämukavuus näissä tilanteissa kumpuaa omasta tietämättömyydestä. Yleensä näistä tilanteista selvitään, kun yrittää ensin itse etsiä ongelmaan ratkaisua ja sen jälkeen kysyy vielä apua ja yrittää ratkoa ongelmaa yhdessä, mikäli ongelma ei ole muutoin ratkennut.

Kolme sanaa, jotka kuvaavat sinua parhaiten hallitustyöskentelijänä.

Ideoija, nauravainen, tarkka