Etätoteutettu partiotaitokilpailu 1300 sudenpennulle ja seikkailijalle lauantaina 8.5. 

Partiota on päässyt kevään aikana harrastamaan omassa pienryhmässä tai etänä. Myös 7-12 vuotiaille, sudenpennuille ja seikkailijoille, tarkoitettu partiotaitokilpailu Sankarimatka järjestetään etänä lauantaina 8.5.2021. Tapahtumaan osallistuu 136 kisajoukkuetta, jotka viettävät mukavan päivän yhteisen ohjelman parissa eri puolilla Järvi-Suomen Partiolaisten toiminta-aluetta.

Sankarimatka on yhden päivän kestävä tapahtuma, jossa osallistujat kiertävät noin viiden lapsen ja muutaman saattajan ryhmissä rastilta toiselle tehden erilaisia tehtäviä. Kokoonpanoa sovelletaan paikallisten koronarajoitusten mukaan.

Kisajoukkueet tarvitsevat onnistuakseen käyttöönsä Seppo.io sähköisen alustan ja tarvikepaketin. Materiaalit ja kisamerkit on jaettu yhdelle joukkueelle mitoitettuihin tarvikepaketteihin niin, että ryhmät voivat itse päättää, missä tapahtuman toteuttavat. Eväät kullakin osallistujalla on mukana omasta takaa.

“Tänä vuonna oli odotettavissa, että kokoontumisrajoitukset estäisivät ison partiotapahtuman järjestämisen, joten konsepti muutettiin jo suunnitteluvaiheessa sellaiseen muotoon, että osallistuminen olisi mahdollista pelkissä pienryhmissä.”, kertoo piirin kasvatuskoordinaattori Joni Heikkinen.

Lisätietoja tapahtumasta: Järvi-Suomen Partiolaisten kasvatuskoordinaattori Joni Heikkinen (joni.heikkinen@partio.fi) 050 363 6434