Aikuisten oma partiojohtajanperuskurssi

Piirin koulutusjaosto vastaa tarpeeseen ja järjestää yli 22v aikuisille, uusille tai vanhoille, oman partiojohtajanperuskurssin (PJPK). Kurssin sisältö räätälöidään kurssilaisten tarpeiden mukaan. Kerro siis ilmoittautumisen yhteydessä aiemmista partiokokemuksistasi ja jotain itsestäsi. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Kurssin ensimmäinen osa on Kolina-koulutusviikon yhteydessä 20.-22.3. Kannonkoskella ja toinen osa on 17.-19.4. Kiteellä.

Ilmoittautuminen päättyy 1.3.

Kurssinjohtaja ja kouluttajat esittäytyvät:

Laura Tiittanen Laura Tiittanen; kurssinjohtaja
Sitoutunut ja lojaali partionjohtaja, innostuu toisten ideoista ja osaa ohjata innostuneita toteutusta kohti, tarvittaessa tekee täytekakun vaikka trangialla. Jututa Lauraa miten tukea yksilöiden kasvua johtajana!
Reetta Suonpää Reetta Suonpää; kouluttaja ja II osan ruuanlaittaja
Myötä-onnellisin ihminen mitä on tavattu, vihaa setäilyä. Kysy Reetalta tunnetaidoista ja moninaisuudesta!
Mikko Kivivuori Mikko Kivivuori; kouluttaja
Parhaat vinkit leirijäyniin, pystyy luomaan uskottavan vaikutelman siitä, että olisi aikuinen. Jututa Mikkoa, jos koulutussetin jälkeen homma tuntuu humanistiselta huuhaalta, rautalankamallit luontuu!
Aino Pohjanvirta Aino Pohjanvirta; kouluttaja
Ei kannata puhutella ennen aamukahvia, rypenyt partioprojektisuossa päälakea myöten. Jututa Ainoa haasteiden voittamisesta!
Siiri Niinivirta Siiri Niinivirta; kouluttaja ja II osan ruuanlaittaja
Mieluummin överit kun vajarit, on tehnyt vaikutuksen raivaussahankäyttötaidoillaan. Jututa Siiriä millaista on tulla mukaan porukkaan uutena johtajana!

 

LUE LISÄÄ KOULUTUKSESTA JA ILMOITTAUDU MUKAAN!