Aika ilmoittautua kevään koulutuksiin!

Onko lippukuntaanne tullut uusia aikuisia, joille partio tai nykyinen partio-ohjelma on vielä vieras? Haluatko oppia uutta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä? Ilmoittautuminen kevään koulutuksiin on jo auki. Huomaathan, että kaikkien piirin koulutusten viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.12.

Partiojohtajaperuskoulutus

Partiojohtajan peruskoulutus (PJPK) on vaeltajille ja aikuisille tarkoitettu johtamiskoulutus, joka antaa valmiudet toimia partiossa erilaisissa johtamis- ja ohjaustehtävissä. Se toimii myös pohjakoulutuksena kaikkiin jatkotason johtamiskoulutuksiin, kuten luotsi- ja johtokolmikkokoulutukseen.

5.-8.1. Kannuksella. Ilmoittaudu 9.12. mennessä. Lisätiedot: Sini Liukkonen

6.-10.4. Kauhavalla. Ilmoittaudu 15.3. mennessä. Lisätiedot: Sini Liukkonen

7.-10.4. Saunaniemen leirikeskusksella Suonenjoella. Ilmoittaudu 15.12. mennessä. Lisätiedot: Joni Heikkinen

Akelan ja sammon koulutus

Kurssilla käsitellään partio-ohjelmaa ja ikäkausijohtajuutta erityisesti sudenpentu- ja seikkailija ikäkausien näkökulmasta. Lisäksi pureudutaan ikäkausiohjelmiin lapsen kehitysvaiheiden ja kasvatuksen näkökulmasta, käydään läpi ryhmän kehityksen vaiheita ja aikuisen merkitystä lapsiryhmän toiminnan tukijana ja mahdollistajana.

3.-5.2. etäkoulutuksena. Ilmoittaudu 15.12. mennessä. Lisätiedot: Joni Heikkinen

Lippukunnan johtokolmikon koulutus

Johtokolmikon koulutus on tarkoitettu lippukunnanjohtajalle sekä pesti- ja ohjelmajohtajalle. Koulutuksen tavoitteena on opastaa osallistuja lippukunnan arjen hoitamiseen lippukunnan-, pesti tai ohjelmajohtajan näkökulmassa. Lippukunnanjohtajalle koulutus tarjoaa apua hallintoon ja taloudenhoitoon sekä antaa perustietoa aikuisten johtamisesta ja ohjaamisesta.

3.-5.2. etäkoulutuksena. Ilmoittaudu 15.12. mennessä. Lisätiedot: Joni Heikkinen

Nuoren mielen ensiapu -koulutus

Nuoren mielen ensiapu -kurssi on tarkoitettu 7–18-vuotiaiden lasten ja nuorten kanssa toimiville henkilöille. Koulutuksessa käsitellään lasten ja nuorten yleisimpiä mielenterveyteen liittyviä ongelmia ja ilmiöitä. 

18.3. Kuopion partiotoimistossa. Ilmoittaudu 15.12. mennessä. Lisätiedot: Joni Heikkinen

Kuksakoulutus

23.1. ja 22.3. jäsenrekisterinhoitajille etäkoulutuksena.

30.1., 14.2., 1.3. ja 15.5. ryhmänjohtajille etäkoulutuksena.

6.2. taloudenhoitajille etäkoulutuksena.

13.2. luottis ryhmänjohtajille etäkoulutuksena.

Muutokset koulutusten tiedoissa ovat mahdollisia. Tarkista tiedot aina tapahtumakalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan koulutuksiin. 

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi.

Lue lisää partion koulutuksista.