Untitled

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

J-SP PJPK 2/17

25.5.2017 - 28.5.2017

Sinustako innokas ja vastuuntunteva johtaja partioon?

Lähde hakemaan kurssilta kaikki tarvittavat perustiedot ja –taidot mitä partiojohtaja tarvitsee!

Koulutus on suunnattu pesteissä toimiville aikuisille ja vaeltajille (täytät 18 kurssivuoden aikana). Esitietovaatimuksena kurssille on Tervetuloa partioon -koulutus tai vastaavat tiedot.

Partiojohtajan peruskurssi koostuu seuraavista moduuleista:johtaminen partiossa, minä partiojohtajana, tapahtuman johtaminen,lapset ja nuoret ryhmässä, partion perusteet, partio-ohjelma, lippukunta,turvallinen toiminta lippukunnassa ja ensiapu. Kurssiin kuuluu myös johtamisharjoitus, joka tehdään oman lippukunnan nimeämän partiojohtajan ohjauksessa.

Lisäksi kurssiin kuuluu myös ennakkotehtäviä. Partiojohtajan valtakirjan ja kurssitunnusten saamisen edellytyksenä on EA1-kurssin suorittaminen tai vastaavat tiedot sekä vähintään 18 vuoden ikä.

Koulutuksen aikana yövytään myös maasto-olosuhteissa. Tarkemmat tiedot tarvittavista varusteista saat kurssinjohtajaltasi kurssikirjeen mukana noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Osallistumismaksu on 90€. Kurssimaksuun ei sisälly Partiojohtajan käsikirja (22 €).

Kouluttajat suosittelevat tämän käsikirjan hankkimista kaikille partiojohtaja koulutukseen osallistuville. Mikäli kirjahyllystäsi ei vielä löydy tätä perusteosta, voit ostaa sen itsellesi kurssin yhteydessä. Kirjatilaus tehdään ilmoittautumisen yhteydessä ja kirja laskutetaan lippukunnalta kurssimaksun yhteydessä. Ennakkoon tilatut kirjat toimitetaan kurssipaikalle.

Lisätietoja kurssista saat kasvatuskoordinaattori Joni Heikkiseltä, puh. 050 363 6434

Email. joni.heikkinen@partio.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen päättyy 31.3.2017

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
25.5.2017
Loppuu:
28.5.2017

Järjestäjä

Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Sähköposti:
jarvisuomi@partio.fi
Kotisivu:
http://www.jarvisuomi.partio.fi/

Tapahtumapaikka

Partiokolkka
Saarisenmäentie 44
Toivakka, 41660 Suomi
+ Google Map